Koristimo kolačiće kako bismo vam mogli prikazati web stranicu, razumjeti kako je koristite te pružiti vam najbolje korisničko iskustvo.  Više o kolačićima

Rektorova nagrada

Student Dario Domović dobio je Rektorovu nagradu za rad naslova "Definiranje ključnih fizikalno-kemijskih čimbenika povezanih s koagulacijskim svojstvima mlijeka". Rad je obavljen u sklopu projekta "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva" pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Nataše Mikulec (AF). Više o rektorovoj nagradi na ...

Opširnije
Obranjen diplomski rad u sklopu projekta

Dana 21. 09. 2022. je u sklopu projekta "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva" obranjen diplomski rad naslova "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica" pod mentorstvom prof. dr. sc. Marka Vincekovića(AF).

Opširnije
Objavljeno poglavlje u knjizi

Suradnici na projektu "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva" sa Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Nevijo Zdolec i Marta Kiš dr. vet. med. objavili su poglavlje naziva "Antimicrobial properties of food enetrococci" u knjizi Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology izdavača Elsevier. Vše o samom ...

Opširnije
Izlaganje na EEAP-2022 Porto

U razdoblju od 5. 9. 2022. do 9. 9. 2022. voditeljica projekta izv. prof. dr. sc. Nataša Mikulec i suradnici na projektu "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva" i djelatnici Zavoda za opće stočarstvo Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ino Čurik, prof. dr. sc. Vlatka Čubrić Čurik, doc. dr. sc. Vladimir Brajković i ...

Opširnije
Poziv na radionicu i predstavljanje projekta

Na 30. međunarodnom kongresu „Stočarski znanstveni dani “ (Animal Science Days – ASD)" koji se održava u Zadru u hotelu Kolovare 21-23. 09. 2022. održat će se radionica pod nazivom „Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva“ namijenjena proizvođačima mlijeka i sira te znanstvenoj zajednici s naglaskom na primjenu autohtonih sirila ...

Opširnije
 
Stariji članci ›

Top