Koristimo kolačiće kako bismo vam mogli prikazati web stranicu, razumjeti kako je koristite te pružiti vam najbolje korisničko iskustvo.  Više o kolačićima

O projektu

Projekt: Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva (akronim: Sir je IN) je sinergija rada istraživača 3 znanstveno-istraživačke ustanove: Ustanova prijavitelj je Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (AF), a sudjeluju sljedeći Zavodi: Zavod za kemiju (AF-ZK), Zavod za opće stočarstvo (AF-ZOS) i Zavod za mljekarstvo (AF-ZM) u sklopu koje djeluje i Referentni laboratorij za mlijeko i mliječne proizvode (RLM-ZM). Istraživači s Agronomskog fakulteta dosadašnjim radom na različitim vrstama projekata ostvarili su rezultate i vještine koji su pridonijeli razvoju metodologije u analitici i tehnologiji mlijeka i mliječnih proizvoda, molekularnoj identifikaciji bakterija mliječne kiseline, genotipizaciji domaćih životinja i formulaciji biopolimernih kapsula za kontrolirano otpuštanje tvari za zaštitu/ishranu bilja.
Opširnije o projektu

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj


Top