Objavljen rad u časopisu Mljekarstvo
Objavljen rad istraživača sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u časopisu Mljekarstvo. Maslov Bandić, L. , Oštarić, F. , Vinceković, M. , Mikulec, N. (2023). Biochemistry of aroma compounds in cheese. Mljekarstvo, 73 (4), 211-224. https://doi. org/10. 15567/mljekarstvo. 2023. 0401 . Poveznice za pregled rada: ...
Opširnije
Objavljen rad u časopisu Foods MDPI
Objavljen rad istraživača sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u časopisu Foods (MDPI). Oštarić, Fabijan; Kalit, Samir; Curik, Ino; Mikulec, Nataša (2023). Influence of Sodium and Potassium Chloride on Rennet Coagulation and Curd Firmness in Bovine Milk, Foods 12 (12): 2293, doi: https://doi. org/10. 3390/foods12122293 . Poveznice ...
Opširnije
Objavljen rad u časopisu Fermentation MDPI
Objavljen rad u suradnji partnera na projektu Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Instituta "Ruđer Bošković" i njihovih suradnika u časopisu Fermentation (MDPI). Kiš, Marta, Nevijo Zdolec, Snježana Kazazić, Marko Vinceković, Slaven Jurić, Vesna Dobranić, Fabijan Oštarić, Ivan Marić, and Nataša Mikulec(2023). ...
Opširnije
Završetak projekta_SirJeIN
Poštovani, obavještavamo vas da je projekt pod nazivom "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva", KK. 01. 1. 1. 04. 0058, završio sa danom 20. 03. 2023. godine. Sve informacije o radu na projektu, napretku i postignućima će se i dalje moći pregledati na ovoj web stranici. U prilogu objave se nalaze i najvažniji rezultati postignuti do ...
Opširnije
Predstavljanje rezultata na međunarodnom Simpoziju agronoma
U periodu od 11. do 17. 02. 2023. g. suradnici na projektu "Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva" sudjelovali su na 58 hrvatskom i 18. međunarodnom Simpoziju agronoma koji je održan u Dubrovniku. Suradnici su predstavljali najnovije rezultate istraživanja u sklopu projekta izlaganjem u predavanjima i u poster sekciji. Više o ...
Opširnije
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
E-BROŠURA

